Verslag tornooi Nieuwe Kempen

De ploeg: Eddy, Rob, Nico, Ronny, Frans, Kristof H., Giovanni, Jochen, Tom, Jef (2e wedstrijd vervangen door Kristof V.) en Jelle.

Op het tornooi van Nieuwe Kempen speelden wij 2 wedstrijden, telkens tegen dezelfde ploeg, Uis Clubke (het vroegere Geerkens). De eerste wedstrijd waren wij nog niet goed wakker, we begonnen veel te slap en nonchalant en na 5 minuten stonden we al 2-0 achter. We konden zelfs niet af en toe tegenprikken.

De 2e wedstrijd kwam Kristof V. in de plaats van Jef, ook bij de tegenstander zagen we een aantal nieuwe gezichten. We komen 1-0 voor wanneer Jelle een slecht ontzetten van de keeper kan onderscheppen en gemakkelijk kan scoren. De 2e wedstrijd is evenwichtiger met kansen aan beide kanten. Bij ons noteren we nog enkele afstandschoten van Jochen (telkens voorlangs) en een schot over doel van Ronny. Ook Uis Clubke krijgt nog een aantal kansen en uit een van deze kansen kunnen zij de gelijkmaker binnenschieten.

Groetjes,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s