Verslag VRCP – Autoglas GT: 3 – 7

De ploeg: Eddy, Frans, Ronny (’35 Mathijs), Jimmy, Rob, Tom, Giovanni, Tim, Nico, Jelle en Peter.

De bezoekers, die enkele maanden geleden in Genk nog serieus waren afgedroogd door VRCP, kwamen met een zeer jonge ploeg in Meeuwen aan, belust op eerherstel. Zoals de laatste weken wel meer het geval is missen uwij volledig onze start en na 5 minuten staan we al 0-2 achter. Toch kunnen we nog voor de rust het evenwicht herstellen, tweemaal via Jelle. De eerste keer wordt hij door Tim diep gestuurd, gaat alleen op de keeper af en werkt koelbloedig (moeilijk in deze warmte) af. De tweede goal is bijna identiek, deze maal stuur Peter hem in het straatje en opnieuw een mooie afwerking en het staat 2-2. Wij hopen zo de rust te halen maar dat is buiten de bezoekers gerekend. Een minuutje voor rust staat Eddy verbouwereerd is zijn doel wanneer een mislukte voorzet over hem heen gaat en tegen de netten valt. Na de rust komt Mathijs in de ploeg i.p.v. Ronny en al snel wordt het 2-4. Dan volgen 10 sterke minuten van VRCP met 3 mooie kansen. Bij de eerste kapt Jelle zich mooi vrij in de grote backlijn, levert een knappe voorzet af tot bij Tim die met het hoofd de keeper tegenvoets probeert te verschalken. Met een beenveeg kan de keeper nog redden. De tweede kans komt er via een hoekschop van Giovanni, die op de kleine backlijn voor de voeten van Peter belandt, de bal gaat helaas naast. De derde kans tenslotte is een mooi afstandschot van Tom, nipt naast. Zoals een oude voetbalwet zegt, als aan de ene kant de kansen worden gemist gaan ze er aan de andere kant meestal binnen. Ook zo tijdens deze wedstrijd, binnen de kortste keren staat het 2-6. Peter kan met een kopbal nog de 3-6 maken maar de eindstand na 70 minuten is 3-7. Verdiend verloren tegen een betere tegenstrever.

Nog bedankt aan onze 3 gastspelers/depanneurs, Jimmy, Tim en Peter want met onze afwezigen hadden we een volledig elftal kunnen samenstellen. Stijn, Thomas, Vital, Kris V., Kristof V., Kristof H., Jochen, Joppe, Frank, Jan, Jef,…werden/worden serieus gemist, hopelijk kunnen we een aantal van hun de volgende weken/maanden recupereren want anders zal onze schatbewaarder Vic de markt opmoeten op zoek naar versterkingen!

 

Grt,

Ronny

Volgende week, opnieuw aftrap om 19u30 aan The Mood tegen de veteranen van Helchteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s