Verslag VRCP’75 – SHV’75 (Sporting Helchteren Veteranen): 4 – 4

De ploeg: Eddy, Frans, Thomas, Jimmy, Mathijs, Rob, Nico, Tom, Giovanni, Andries Froyen, Ben Pinxten, Kristof H. en Ronny.

Wat een luxe vandaag, 14 aanwezige spelers, waarvan Jef besluit zijn voetbaluitrusting in de valies te laten en te supporteren. Rob had 2 kameraden, Andries en Ben, meegebracht om ons middenveld te versterken. En na enkele maanden afwezigheid verscheen Thomas ook nog in laatste instantie in de kleedkamer. Kristof H. en Ronny starten op de bank en even later kwam ook Vital nog aan om zijn ploegmakkers aan te moedigen. In tegenstelling tot de voorbije weken nemen we een goede start, in de 3e minuut een voorzet van Tom op Giovanni, deze schiet net over de kruising. In de 6e minuut de eerste dreiging van SHV, schot ver langs. In de 10e minuut een afgeweken schot van Ben. In de 11e minuut krijgt Tom de bal aangespeeld, net voor de middenlijn op onze eigen helft, met een knappe schijnbeweging schakelt hij de verdediger uit, spurt richting doel, omzeild onderweg nog een verdediger en puntert mooi binnen. Via dit zeer mooie doelpunt komen we op 1-0. 15e minuut weer een schot voorlangs van Ben. In de 19e minuut een eerste tussenkomst van Eddy die de bal nog net kan onderscheppen voor de aanvaller. In de 25e minuut moet Thomas zich noodgedwongen (blaar op de voet) laten vervangen door Kristof H. Het laatste wapenfeit uit de eerste helft is voor Eddy, hij ranselt een schot (dat anders net naast de paal zou zijn binnengegaan) uit zijn doel.

De tweede helft begint met een voorzet via Giovanni op Frans die met een hakje wil scoren maar dat mislukt. Een minuut later een lob over Eddy, gelukkig voor ons gaat de bal naast. 2 minuten later een penalty voor SHV, door Eddy gepakt waardoor het 1-0 blijft. 7e minuut 2e helft schot van Ben naast en in de 10e minuut opnieuw een voorzet van Giovanni, door Andries naast gekopt. Weer 2 minuten later een vrije trap van SHV over de muur, Eddy is voorlopig niet te verslaan. Een minuut later een actie van Tom tussen 2 man, schot gaat net naast. In de 16e minuut weer Giovanni, na een knappe actie tot bij Tom die aan de eerste paal kan binnentikken, 2-0. In de 21e minuut een verre voorzet van Nico naar broer Rob, die deze keer geen sjieke goal wil maken maar simpel over de keeper binnenkopt en de 3-0 scoort (later op de avond bleek dit een ‘Van Persie-goal’ te zijn). 10 minuten voor tijd gebeurt dan wat achteraf  de slechtste wissel uit het bestaan van VRCP blijkt te zijn, Frans gaat af en Ronny komt op. In eerste instantie blijkt er niets aan de hand en komen we nog op 4-0, opnieuw via Rob die een voorzet vol op de slof neemt en binnenschiet. Wat er dan gebeurt had niemand voor mogelijk gehouden, op 3 minuten tijd gaat het van 4-0 naar 4-3, en in de laatste minuut wordt het zelfs 4-4. Besluit: Ronny was beter op de bank blijven zitten om het verslag verder af te maken, met Frans in de ploeg zouden we nooit nog 4 goalen hebben binnengekregen.

Volgende week de seizoensafsluiter tegen de familie Kelchtermans met achteraf BBQ!

 

Groetjes,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s