5/9/’14: Nieuwe Kempen – VRCP: 1 – 1

De ploeg: Eddy, Mathijs, Ronny, Rob, Frans (35′ Thomas), Kristof H., Stijn, Jochen, Nico, Luc (35′ Kristof V.) en Tom.

Een heerlijk nazomerweertje, prachtige grasmat en 13 aanwezige veteranen, alles aanwezig dus om er een mooie voetbalavond van te maken. Thomas en Kristof V. starten op de bank. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd met 2 ploegen die mekaar waard waren en de kansen mooi verdeelden. Bij ons noteerden we enkele afstandschoten (Rob, Tom, Kristof H.,…) en individuele acties (Jochen en Luc) die echter niets opleverden. Nieuwe Kempen kwam ook regelmatig gevaarlijk opzetten met de grootste kans na een missertje van Stijn in onze kleine backlijn. De aanvaller was gelukkig zo verrast met deze aangeboden kans dat hij vergat af te werken. Net voor de rust komen wij op 0-1 na een hoekschop van Ronny die aan de tweede paal Jochen vindt en deze kan in de vlucht keihard binnenschieten. Aan de rust blijven Frans en Luc op de bank zitten en Thomas en Kristof V. komen op. Na 2 minuten wordt Ronny door Stijn diep gestuurd en kan alleen op de keeper af gaan. De afwerking is zeer zwak en zo mist hij een uitgelezen kans op 0-2. Even later komen de mannen van Nieuwe Kempen terug tot 1-1. Er volgen nog kansen voor beide doelen, onze Eddy keept gelukkig een berewedstrijd (heeft dit te maken met de goede prestatie van Rob in de vorige wedstrijd???) en éénmaal krijgt hij assistentie van de deklat. Einduitslag 1-1, terecht volgens mij.

 

Groetjes,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s