19/09/’14: Veteranen Lillo – VRCP: 1 – 0

De ploeg: Eddy, Mathijs, Thomas, Nico, Frans, Kristof H., Kristof V., Stijn, Luc, Ronny (’35 Rob), Patrick.

Opnieuw een onverdiende en nipte nederlaag. De eerste helft scoort Lillo als wij onze buitenspelval te hoog (middenlijn) opzetten en zij er door kunnen breken. De 2e helft, onder impuls van een sterk ingevallen Rob (geprikkeld omdat hij op de bank moest starten?) speelt zich vooral op de helft van de tegenstander af. Zij krijgen nog één kans, van dichtbij naast geschoten, wij dreigen een 4-tal keer, vooral via Luc. De eerste keer kan hij een voorzet van Rob net niet vol genoeg raken. Bij de tweede kapt hij zich mooi vrij met links en besluit met rechts in de korte hoek, gered door de keeper. Daarna een kans voor Kristof H., slim balletje net over doel. Tenslotte een dubbele een-twee Luc-Rob, vanop 18 meter door Rob net naast de winkelhaak getrapt. We noteren ook nog sterke prestaties van Nico centraal in de verdediging en Patrick als targetspits. Toch vooral een sterke ploegprestatie, fysiek gaan we er week na week op vooruit, we dwingen voldoende kansen af, nu nog afwerken…

Tot volgende week.

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s