03/10/’14: VRCP – Veteranen Winterslag: 10 – 1

De ploeg: Eddy, Thomas, Frans (’35 Frank), Ronny S., Nico, Rob, Tim, Jochen, Kristof H., Patrick, Tom (’35 Kristof P.)

De eerste uitschieter van het seizoen is een feit, en wat voor een: een 10 – 1 overwinning waardoor we ons negatief doelpuntensaldo in één wedstrijd omzetten in een positief! Onze ploeg werd vandaag versterkt door Ronny Schildermans en Tim, Frank en Palm begonnen op de bank. Zoals de uitslag al doet vermoeden werd het eenrichtingsverkeer, en als we al onze kansen afwerken (Patrick, Tom, Jochen, Kristof H.,…) hadden we er wel 20 gemaakt. Het wedstrijdverloop: 11′ 1-0 Patrick, 15′ 1-1 (penalty na handsbal Frans), 23′ 2-1 Tom, 31′ 3-1 Jochen. Na de rust komen Frank en Palm in het veld en vanaf dan is er geen houden meer aan. 6′ 4-1 Jochen, 13′ 5-1 Palm, 15′ 6-1 Patrick, 27′ 7-1 Tom, 28′ 8-1 Palm, 30′ 9-1 Jochen en 33′ 10-1 Frank. Positieve punten om te onthouden: 5 verschillende spelers die scoren, Eddy die geen enkel velddoelpunt moet incasseren, Frank die zijn wederoptreden kruidt met een prachtig technisch uitgevoerd doelpunt en een tegenstander die ondanks de pandoering toch sportief blijft. Volgende week wordt het andere koek tegen Autoglass GT waartegen we in juni een 3-7 nederlaag slikten.

Uw verslaggever en scheidsrechter,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s