10/10/’14: Autoglas GT – VRCP 3 – 1

De ploeg: Eddy, Kristof H., Ronny, Nico, Rob, Andy, Palm, Jochen, Tom, Luc en Joppe.

Een chaotische voetbalavond. Terwijl wij richting het veld gingen om op te warmen stond de tegenstander nog rustig een sigaretje te roken. Om 20u10 stonden ze dan toch met 14 spelers op het terrein, echter zonder scheidsrechter. Tot er eentje besloot om ‘scheidsrechter te spelen’, zonder fluit, waarop Jef onze fluit ging halen! Tijdens de rust geen drank en na de wedstrijd de bezoekers die nog in de kantine zitten terwijl de volledige thuisploeg al naar huis is… Over de wedstrijd dan: wij krijgen 3 tegendoelpunten, telkens een schot van buiten de backlijn (waarvan er eentje afwijkt via Nico). Bij geen enkel van deze doelpunten had Eddy ook maar een schijn van kans. Voor de rest moest hij slechts éénmaal een bal voorlangs duwen. Wij krijgen minstens evenveel kansen, bij ons is het vizier echter slecht afgesteld. Enkel Palm kan in de slotfase tegenscoren. Positief nieuws: de terugkeer van Joppe.

Tot volgende week.

 

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s