14/11/2014 VRCP – Autoglas GT: 4 – 3

De ploeg: Eddy, Mathijs, Thomas, Ronny (’35 Jarne), Frans (’35 Frank), Kristof H., Luc, Rob, Tom, Jelle en Joppe.

Vandaag krijgen we versterking van Jarne, jongste zoon van Frank en broer van Joppe (een fiere opa volgde de wedstrijd langs de zijlijn). In de 6e minuut glipt er eentje van de bezoekers door de buitenspelval en staat het 0-1. In de 16e minuut een vrije trap voor VRCP, het schot van Luc schampt de linkerpaal. 2 minuten later opnieuw een vrije trap nadat de bezoekende keeper een terugspeelbal opraapt. Het eerste schot van Luc wordt afgeblokt, in de rebound trapt Rob over. In de 20e minuut speelt Eddy 3 weken te vroeg voor Sinterklaas wanneer hij een pas zomaar recht in de voeten van een tegenstrever geeft, de aanvaller neemt het geschenk in dank aan en scoort makkelijk. In de 26e minuut kan Ronny een bal onderscheppen, speelt snel in op Joppe die samen met Jelle een tegenaanval opzet. Jelle kan deze combinatie met Joppe mooi afronden en het staat 1-2. 28e minuut een prachtig schot op goal, gevolgd door een supersafe van Eddy. 32e minuut 1-3 na een prachtig ver schot dat over Eddy onder de lat in doel verdwijnt. Net voor de rust wordt het nog 2-3, na een stevig duel van Joppe kan Tom afronden. Tijdens de rust blijven Frans en Ronny binnen, Rob zakt een rijtje vanuit het middenveld naar de verdediging en Jarne komt het middenveld versterken. Jarne valt zeer sterk in en doet de wedstrijd kantelen. In de 45e minuut kan Joppe zich sterk doorzetten, de bal gaat nipt naast. 4 minuten later een mooie combinatie tussen Jarne en Joppe, Tom kan afwerken en we staan gelijk. Een minuut later wordt een schot van Joppe afgeblokt. De bezoekers komen er nu niet meer aan te pas en beginnen onder mekaar te grommelen en de duels worden iets bitsiger. In de 54e minuut loopt Jelle zich mooi vrij, schakelt op de achterlijn een mannetje uit en legt achteruit op Joppe die rustig afwerkt, we staan 4-3 voor. In de 61e minuut een schot van Luc net over. Even later beginnen er bij beide ploegen een aantal potjes over te koken, het tumultueuze einde is verder niet voor publicatie vatbaar…

Uw verslaggevers

Nico en Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s