5/12/’14: VRCP – De Witte: 5 – 4

De ploeg: Eddy, Frans, Thomas, Nico, Sam, Jochen, Jelle, Antonio, Ronny Schildermans en Joeri.

Vandaag heel veel afwezigen bij VRCP, gelukkig kon Antonio van de wijkploeg Waubergerheide samen met 2 van zijn ploegmaats (Ronny Schildermans en Joeri) komen depanneren (waarvoor dank!). Ondanks deze versterkingen hadden we slechts 10 spelers. Gelukkig had de tegenstander hetzelfde aantal spelers bij mekaar gekregen en zo starten we 10 tegen 10. We spelen vandaag voor de laatste keer tegen De Witte, deze ploeg stopt namelijk met voetballen in 2015. Na 7 minuten komen we 1-0 voor via Jelle en 3 minuten later staat het zelfs al 2-0 via Sam (wederoptreden na 3 weken enkelblessure). Dan valt Thomas helaas gekwetst uit en is het even herschikken in de verdediging. De tegenstander profiteert hiervan en scoort de aansluitingstreffer (2-1). Invaller Joeri doet daarna de wedstrijd kantelen en bekroont een sterke partij met 2 doelpunten (4-1). De Witte kan terugkomen tot 4-3 maar Jochen bezorgt ons met een prachtig afstandsschot terug een voorsprong van 2 doelpunten (5-3). Toch volgt er nog een snel tegendoelpunt (5-4) waarna wij verder de wedstrijd controleren en de 3 punten thuishouden.

Wij wensen Thomas een spoedig herstel.

Uw reporter ter plaatse: Nico.

Eindverslaggeving: Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s