16/01/’15: VRCP – SHV’75: 1 – 5

De ploeg: Eddy, Rob, Ronny (’35 Frank), Nico, Frans (’55 Vital), Sam, Kristof H., Kristof P. (’35 Tom), Jochen, Jelle en Patrick.

Voor de eerste wedstrijd van 2015 ontvangen we de buren van Helchteren. Met 14 beschikbare spelers is er alvast een goede opkomst. We beginnen sterk met een mooi vluchtschot van Jelle net over, na een prachtvoorzet van Rob. Even later kan Sam na een mooie actie richting verste winkelhaak schieten, de keeper kan redding brengen. Na 10 minuten komen de bezoekers voor de eerste keer dreigen en het is meteen raak, 0-1. In de 22e minuut 0-2 wanneer een vrije trap naast de muur wordt gedraaid, Eddy staat aan de grond genageld en kan de bal uit zijn netten vissen. 5 minuten voor de rust krijgen wij, na een terugspeelbal die de keeper opraapt, een onrechtstreekse vrije trap, door Jochen binnen geknald. Na de rust besluit Kristof P. te gaan kwissen, Tom komt in zijn plaats. Frank vervangt Ronny in de verdediging. We starten opnieuw goed met een mooie kans voor Jelle op de gelijkmaker, helaas recht in de handen van de keeper. Even later een dribbel van Sam tot op de achterlijn, er is echter niemand om zijn voorzet binnen te tikken. Vanaf dan zakken wij fysiek in mekaar (wegen de overtollige eindejaarskilootjes bij sommigen misschien te zwaar???) en staat er nog maar 1 ploeg op het veld. Eindstand is 1-5 waarbij alleen een discutabele penalty het vermelden waard is. Voor het overige trouwens een zeer goede leiding van Kris. Toch wil ik nog met een positieve noot eindigen: na een half jaar blessureleed maakt een gretige Vital zijn wederoptreden. Zijn karakter en doorzettingsvermogen zullen we volgende week tegen de 5 Gebinten in Koersel zeker kunnen gebruiken…

Groetjes,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s