23/01/2015 VRCP – 5 Gebinten Koersel: 1 – 6

Op een moeilijk bespeelbaar, bevroren, veld ontvingen we vandaag de 5 Gebinten uit Koersel. Normaal zou deze wedstrijd in Koersel worden gespeeld maar omdat hun terrein helemaal niet te bespelen viel werd er op ’t Lin gevoetbald. In de eerste helft komen we na zo’n 25 minuten 0-1 achter en met deze stand gaan we ook rusten. Na 10 minuten in de 2e helft krijgt Jochen een uitgelezen kans om de stand gelijk te brengen, hij mist echter en in de daaropvolgende tegenaanval scoren de bezoekers de 0-2. Tijdens de 10 volgende minuten gaat het van 0-3 naar 0-4 en zelfs 0-5. Dan kan Jelle, op voorzet van Patrick, de eerredder voor VRCP scoren. Enkele minuten voor tijd wordt de eindstand op 1-6 gebracht.

Uw verslaggever,

Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s