11/12/’15: VRCP – Veteranen Wijchmaal: 2 – 3

De ploeg: Eddy, Jef (’35 Thomas), Antonio, Stijn, Frans, Sam (’20 Kristof H.), Tom, Billy, Robin, Patrick (’35 Jochen) en Jelle.

Na enkele maanden blessureleed verwelkomen we Sam terug die een 20-tal minuutjes wil ‘proefstomen’. Als hij geen reactie krijgt aan zijn knie kan hij nu een 3-tal weken trainen om er in januari 2016 terug te staan. Ook Jochen viert in de 2e helft zijn wederoptreden. Tegen een gelijkwaardige tegenstander tekent zich hetzelfde scenario af van de voorbije weken, een eerste helft waarin we tegen een onoverbrugbare achterstand aankijken, een tweede helft die we overtuigend winnen. In de eerste helft scoren de bezoekers uit Wijchmaal 3 doelpunten uit 5 kansen. Wij dreigen ook regelmatig via Sam, Jelle, Robin en Patrick maar hun spitsen zijn duidelijk efficiënter. Na de rust komen Jochen en Thomas in de plaats van Jef en Patrick en we schakelen over naar een 3-5-2 veldbezetting. Op het steeds zwaarder (vettiger) liggend veld knokken we ons terug in de wedstrijd. Op hoekschop van Jochen moet hun keeper (onder druk van Robin) de bal lossen en Stijn kan de aansluitingstreffer scoren. Wanneer Tom even later de 2-3 stand op de bordjes kan zetten geloven we terug in een gelijkspel of zelfs meer. We krijgen daarvoor via Jelle, Jochen, Robin en Tom ook meerdere kansen maar het lukt telkens net niet. Ook Wijchmaal krijgt nog enkele kansen maar kan niet meer scoren. Zo sluiten we het voetbaljaar 2015 af met een nederlaag.

We hebben nu 3 weken winterstop en starten op vrijdag 8 januari 2016 opnieuw met een training. Voor iedereen prettige eindejaarsfeesten en een goed begin van het nieuwe jaar.

Uw verslaggever en scheidsrechter,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s