13/05/’16: OC’76 – VRCP: 11 – 2

De ploeg: Eddy, Frans, Thomas, Palm, Antonio, Nico, Stijn, Robin, Jochen, Sam, Patrick en Ronny.

Een wedstrijd voetballen op vrijdag de 13e, is dat wel een goed idee? De toeschouwers kregen alleszins 13 doelpunten te zien, alleen de verhouding was niet hetgeen de bezoekers ervan verwacht hadden! Niet dat we volledig weggespeeld werden, integendeel, de eerste kans van de wedstrijd was voor ons. Jochen zet zich door op rechts en speelt Patrick ter hoogte van het penaltypunt alleen vrij maar Patrick schiet na amper 2 minuten de bal nipt naast. In minuut 7 wordt het 1-0 na een misverstand in onze verdediging. In de 13e minuut wordt een schot van Robin gepareerd door de keeper. Dan vallen op goed 2 minuten tijd de 2-0 en 3-0. Ondertussen heeft Patrick zijn schoenen stuk gespeeld en komt Ronny 5 minuten depanneren. We noteren ook nog een vrije trap van Sam en een ver schot van Robin. Vlak voor rust wordt het nog 4-0. In de tweede helft zien we de eerste 10 minuten opnieuw 2 doelpunten voor de thuisploeg (5-0 en 6-0). Van onze zijde ook 3 mooie kansen, een schampschot van Robin, een combinatie Jochen – Sam – Robin die in hoekschop wordt verwerkt en een voorzet van Robin waar Sam net niet bij kan. In minuut 13 krijgen wij een strafschop na een fout op Robin die deze strafschop zelf omzet (6-1). In minuut 16 de 7-1 en een minuut later 7-2 na een schitterende dieptepass van Stijn op Sam die beheerst afwerkt. Het laatste kwartier is het bobijntje volledig af en slikken wij nog 5 doelpunten en staat de eindstand van 11-2 op de bordjes. Het leeftijdsverschil tussen thuis- en uitploeg was zeer groot en dit vertaalde zich ook in de uitslag.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s