20/08/’16: VRCP – Waubergerheide: 6 – 1

De ploeg: Eddy, Ward, Lode, Palm, Jens, Jochen, Frank S., Joren, Tom, Patrick, Robin, Tim en Ronny.

Voor de seizoensopener, de derby tegen de wijkploeg, trokken we met de bus naar Stayen. Ondanks Pukkelpop en vakantie van sommige spelers beschikten we toch over een kern van 13 spelers. Ook de tegenstander had zo’n aantal spelers ter beschikking waardoor we met gelijke wapens de strijd konden aangaan. Tijdens de eerste helft merkten we dat beide ploegen toch wat aanpassingsproblemen hadden aan de kunstgrasmat, er werd snel en vlot gecombineerd maar de bal kreeg toch ook dikwijls te veel snelheid mee waardoor ballen buiten gingen of te hard werden ingespeeld. Wij komen verdiend 1 – 0 voor wanneer Robin bij een strakke corner van Tom boven de rest uit  klimt en mooi binnen kopt. Even later zien we ook nog een enorme misser van Jochen die alleen voor de keeper komt en i.p.v. de bal in de verre hoek binnen te duwen recht op de keeper besluit. In de 2e helft wordt duidelijk dat onze spelers het trainingsprogramma goed hebben opgevolgd want fysiek zijn we stukken beter. Dit vertaalt zich dan ook in nog 5 doelpunten, 2 van Robin, 2 van Patrick en eentje van Jochen. 10 minuten voor tijd moet Jochen nog gekwetst het terrein verlaten, na de wedstrijd zien een zwelling met de dikte van een ei op zijn enkel, hopelijk is het niet te erg en kan hij binnenkort terug meespelen. Op het einde van de wedstrijd gunt Eddy zijn andere ploeg ook nog een doelpuntje en zo wordt de einduitslag 6 – 1. Hopelijk is deze score een voorbode voor een mooi seizoen met nog meerdere overwinningen.

Volgende week spelen we tegen de veteranen van Nieuwe Kempen. Deze wedstrijd zal worden gespeeld op het plein van De Hutte in Houthalen-Oost, aftrap om 19u30.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s