27/01/’17: SV Breugel B3 – VRCP: 7 – 3

De ploeg: Eddy, Jordi, Thomas, Nico, Frans (’35 Palm), Sam (’35 Ronny), Tom, Bart, Stijn, Jelle en Jürgen.

De uitslag zegt eigenlijk alles, en als je dan nog weet dat Eddy bij ons ‘man van de match’ was en ons voor dubbele cijfers behoedde zegt dat nog meer…Toch waren er ook verzachtende omstandigheden: een veteranenploeg kan je de tegenstander niet noemen, de scheidsrechter wou de eerste helft ook niet meewerken (eerste tegendoelpunt vanuit flagrant buitenspel en vierde doelpunt op penalty na voorgaande fout op Nico die niet werd gefloten). Als je bovendien tegen een veteranenploeg ook nog eens een basisspeler uit 1e provinciale (SK Bree) moet opstellen is het al ver gekomen! Niettemin hebben we  er het beste van proberen te maken en kwamen we zelfs na enkele minuten op voorsprong, voorzet Tom, Jelle laat slim door tot bij Jürgen die koelbloedig afwerkt. Ruststand 4 – 1 maar dat had net zo goed 8 – 3 kunnen zijn. Tweede helft bij ons nog doelpunten van opnieuw Jürgen en daarna Tom die een voorzet van Jelle binnen kopt. En bij ons Eddy die de tegenstander nog een 5-tal keer van een doelpunt houdt. Volgende week spelen we tegen een echte veteranenploeg en is de uitslag hopelijk beter.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s