10/03/’17: VRCP – ITM2002: 2 – 3

De ploeg: Eddy, Tim, Thomas, Vital (’35 Palm), Frans (’35 Jens), Gert V., Stijn, Robin, Jochen, Tom en Ronny

Tegen een jong en sterk ITM2002 hadden we het vandaag niet onder de markt. Tijdens de eerste helft waren het balbezit en de meeste kansen duidelijk voor de bezoekers. Wij verdedigen met man en macht, zowel Tim, Thomas, Vital en Frans smijten zich met hebben en houden voor iedere bal. Toch duurt het tot diep in de eerste helft voordat de bezoekers op voorsprong kunnen komen via een mooi lobje over Eddy. Wij reageren daarop met 2 kansen, telkens via een voorzet van Jochen vanop de rechterflank. De eerste wordt nog door Ronny met buitenkant voet via de paal naast doel besloten, de tweede voorzet wordt door Robin hard en knap binnengetrapt. Met een 1-1 stand gaan we ook rusten, eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat het ook al 1-3 of zelfs 1-4 had kunnen staan. Aan de rust komen Jens en Palm in de ploeg en Gert V. zakt een positie naar de links back. Al vrij snel worden we na een hoekschop met een kopbal afgetroeft en staan we 1-2 achter. Echter niet lang want Jochen kan na een inspanning keihard in de korte hoek binnentrappen. Toch wordt het even later 2-3. Vanaf dan lijkt het alsof wij fysiek de bovenhand krijgen. Robin trapt nog een vrije trap tegen de onderkant van de lat, Tom kan de terugbotsende bal vanop de doellijn toch nog over doel deviëren. De grootste kans op de gelijkmaker komt echter van de voet van Ronny. De bezoekende keeper speelt de bal in Ronny zijn voeten, vanop de 16 kan hij op een leeg doel schieten maar hij schiet er naast! Volgende week beginnen op de reservebank dus…

Uw verslaggever,

Ronny

PS: Ronny kreeg na de wedstrijd van de bezoekers nog 2 pintjes getrakteerd voor zijn missers. Enerzijds smaakten ze, anderzijds konden ze zijn schuldgevoel t.o.v. zijn ploeg toch niet wegspoelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s