14/04/’17: Veteranen SK Ham – VRCP: 1 – 5

De ploeg: Eddy, Frans, Thomas, Nico, Tom, Ronny, Palm, Robin, Jens, Sam en Joeri.

Voor de (verre) verplaatsing naar Ham beschikten we juist over 11 spelers. Onze nieuwe spits Joeri Loos die we voor volgend seizoen hebben gekocht deed vandaag ook al eens mee. Hij bewees dadelijk waarom we hem gekocht hebben, nl. scoren (3x) en assists geven (1x). We beginnen zeer sterk aan de wedstrijd en na een mooie combinatie kan Joeri Robin vrij spelen en die schiet keihard in de korte hoek de 0-1 binnen. Even later zijn de rollen omgekeerd, nu speelt Robin Joeri vrij en die knalt overhoeks de 0-2 binnen. Binnen de 20 minuten staat het al 0-3, opnieuw via Joeri. Tussendoor laat Sam ook nog enkele mooie kansen onbenut. Bij deze geruststellende tussenstand dacht Nico dat zijn moment was aangebroken, hij had dit seizoen immers nog niet gescoord. Met een niet al te hard schot zet hij de keeper op het verkeerde been en de bal rolt tergend langzaam binnen, helaas voor ons in ons eigen doel (1-3). Nico zet zijn foutje wel recht door verdedigend een ijzersterke wedstrijd te spelen, voor de rest van de wedstrijd staat hij er als een blok beton en komt er geen aanvaller meer door! Aan de rust doet de thuisploeg een aantal wissels en de spelers die opkomen blijken toch wel een versterking te zijn. In de beginfase van de tweede helft hebben we het even moeilijk maar toch kunnen wij als eerste opnieuw scoren. Sam weet zich sterk door te zetten en vindt aan de 2e paal Joeri die zijn derde van de avond kan scoren. Halverwege de 2e helft een snelle vrije trap van Robin die daarmee Palm alleen voor doel zet en deze kan met een mooi opwippertje de keeper verslaan (1-5). 5 minuten voor tijd bewijst onze oudste speler op het plein, Frans, dat hij fysiek nog prima in orde is. Hij kan met een ultieme inspanning op de achterlijn een aanval afblokken en zo een zeker doelpunt voorkomen. Na een knappe collectieve ploegprestatie nemen we de 3 punten dik verdiend mee terug naar Peer.

Volgende week de eerste derby in 2 weken tegen de veteranen van Wijchmaal, thuis om 20u00.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s