21/04/’17: VRCP – Veteranen Wijchmaal: 2 – 4

De ploeg: Eddy, Ward, Thomas, Nico, Frans (’35 Palm), Bart, Robin, Jens, Tom, Sam (’35 Jochen) en Jelle.

In vergelijking met vorig seizoen kwamen de bezoekers met een heel ander elftal opdagen. De ‘oude veteranenploeg’ werd een fel verjongde veteranenploeg, met meer kwaliteiten, zowel fysiek als technisch. Gedurende de volledige eerste helft zagen wij dan ook alle kleuren van de regenboog. De bezoekers wisten een tiental doelrijpe kansen bij mekaar te voetballen, 2x werd de lat getroffen, 1x de paal, een aantal schoten werden in laatste instantie door onze verdedigers of Eddy afgeblokt en andere kansen werden onbegrijpelijk over of naast getrapt. Pas in de 32e minuut werd raak getroffen en is de ruststand zeer gevleid 0-1. Bij ons noteren we slechts één doelpoging, een knap schot van Bart wordt door de keeper net onder de lat over doel getikt. Een ongeschreven voetbalwet zegt dat een ploeg die zoveel kansen mist meestal het deksel op de neus krijgt. Onder impuls van een sterk ingevallen Jochen en Palm wordt binnen de 5 minuten de scheve situatie recht getrokken. Na 2 minuten in de 2e helft kan Jelle een hoekschop keihard binnenkoppen en amper 2 minuten later trapt Robin vanop de 16 de bal subtiel in de winkelhaak. Lang kunnen we echter niet genieten van onze voorsprong want in minuut 7 staat het alweer gelijk. De 2e helft kunnen we onze voet naast die van de tegenstander zetten en gaat de partij goed op en neer. Beide ploegen krijgen een aantal kansen maar de bezoekers zijn iets efficiënter en kunnen nog 2x scoren. Eindstand 2-4. Na de wedstrijd een uitgebreide delegatie van Wijchmaal in de kantine (minstens 20 man) en er werd nog gezellig nagekeuveld.

Uw verslaggever en scheidsrechter,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s