12/05/’17: Oldies Maaseik – VRCP: 3 – 0

De ploeg: Robin C., Frans, Jordi, Thomas, Nico, Ronny, Stijn, Jochen, Palm, Jürgen en Jelle.

De Oldies Maaseik traden aan met maar een paar spelers die we van de vorige wedstrijd herkenden. Zij hebben dan blijkbaar ook een kern van 30 spelers waarvan ze vandaag de jongsten selecteerden, de oudsten hadden op zaterdag nog een wedstrijd. Onze wedstrijd was eigenlijk na 5 minuten al gespeeld. We moesten een drietal nieuwe spelers inpassen (Robin Cardinaels kwam onze gekwetste keeper Eddy vervangen en ook Jordi en Jürgen speelden nog eens mee) en voordat we goed en wel in de juiste organisatie stonden was het al 2-0. Langzaamaan konden we het evenwicht herstellen en enkele kansen afdwingen (waarvan een 100% kans voor Jelle, jammerlijk vanop 2 meter van het doel naast getrapt). Verder een aantal afstandsschoten maar geen uitgespeelde kansen. De 2e helft beginnen we sterk en kunnen we gedurende 20 minuten onze voet naast die van de thuisploeg plaatsen. De mooiste kans komt er na doorzetten van Jochen, die vanop de achterlijn teruglegt tot bij Jürgen die de vrije kans over schiet. Paar minuten later slikken we op een counter de 3-0 en nu is de veer helemaal gebroken. Een compliment voor ons na de wedstrijd als we horen dat de Oldies hun sterkste ploeg hadden opgesteld omdat wij tot de 3 beste ploegen behoren waartegen ze spelen. Hopelijk kunnen we volgend seizoen revanche nemen.

Volgende week om 19u30 wedstrijd in Achel tegen de Sprinters.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s