16/06/’17: VRCP – 5 Gebinten Koersel: 3 – 1

Startelftal: Eddy, Stijn, Tom, Robin, Joeri, Sam, Nico, Frans ( 35e m Jelle ), Palm , Jochen en Thomas

Het eerste kwartier, een snelle start van beide ploegen, was er veldoverwicht van de 5-gebinten. Doch onze jongens verdedigden strak en gegroepeerd en kwamen er enkele keren gepast uit, onze tegenstrever had dan wel veldoverwicht , kansen kregen ze echter niet.
Op een tegenaanval in de 17 de minuut, waarbij Joeri werd gelanceerd en een mooie bal aan de 2de paal bracht, waar Jochen mooi in doel kopte 1 – 0 .
Het bleef spannend en ook gelijk opgaand want we kwamen meer in de wedstrijd en lieten de bal in een goed gestoffeerd middenveld goed rondgaan. Onze spitsen werden goed bediend en de verdediging hield goed stand.
Het spel ging op en neer en enkele minuten voor half-time forceerde Joeri weer een doorbraak en verdubbelde zo de stand tot 2 -0.

Na de koffie gingen de 5 gebinten nog meer aanvallen , maar kregen toch maar 1 uitgespeelde kans.Wij in de tegenaanval kregen met Tom 2 zuivere kansen, maar Tom was niet in zijn dagje ( te hard moeten werken misschien.)
Nadat de 5 gebinten toch maar steeds gingen aanvallen en ook enkele zwaardere fouten maakten op onze spits (Joeri), slaagden ze er niet in om loepzuivere kansen af te dwingen.
Op één van onze tegenaanvallen ging Tom, weer hij, alleen op de keeper af en scoorde toch zijn verdiend doelpunt.
Enkel minuten voor het einde hebben de 5-gebinten dan toch de eer gered met een prachtig afstandsschot, nog door Eddy aangeraakt maar niet te houden.
Zo eindigde deze mooie wedstrijd met een verdiende overwinning voor onze mannen .

 

grts

Vic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s