20/10/’17: VRCP – 5 Gebinten Koersel: 3-7

De ploeg: Eddy (’35 Ronny), Nico, Stijn, Vital, Frans (’35 Palm), Rob, Bart, Jochen, Lars, Jurgen en Joeri.

De eerste nederlaag van het seizoen is een feit, maar dat is tegen deze tegenstander geen schande vermits het kwaliteitsverschil toch wel groot is. In de eerste 2 minuten kregen we al onmiddellijk 2 corners tegen, waarvan de tweede via het been van Stijn in doel ging (0-1). De eerste 20 minuten worden we regelmatig van het spreekwoordelijke kastje naar de muur gespeeld en in een mum van tijd staat het 0-4. Af en toe zien we een voorzichtige tegenprik van VRCP via Joeri, Jurgen en Jochen, zonder noemenswaardige doelkansen af te dwingen. Nog voor de rust staat de forfaitstand op het scorebord. Na rust laat Eddy zich, licht gekwetst aan de rug, in doel vervangen door Rob, Ronny komt in Rob zijn plaats op de linkshalf. Palm komt Frans vervangen en kan zo de Meeuwen-kermis-alcohol uit zijn lijf spelen. Met 2 wondermooie doelpunten (een vluchtschot in de winkelhaak en een stiftballetje) staat het na 10 minuten in de 2e helft al 0-7. Wij blijven voor iedere bal werken en onze inzet wordt beloond. Joeri stuurt Jurgen diep, deze kan de keeper omspelen en de eer is gered (1-7). Het doelpunt geeft ons beetje goede moed en ook Lars kan zijn doelpuntje meepikken (2-7). Vlak voor tijd zet Jochen de eindstand op 3-7. Om met een positieve noot te eindigen: de tweede helft hebben we met 3-2 gewonnen.

Volgende week beginnen we opnieuw aan een volgende reeks zonder nederlagen!

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s