10/11/’17: FC Oud Park Houthalen – VRCP: 4 – 3

De ploeg: Eddy, Rob, Thomas, Stijn, Frans (’35 Gert V.), Tommy, Jens, Jochen, Lars, Jelle (’20 Palm) en Sam (’65 Ronny).

Voor de verplaatsing naar Houthalen konden we rekenen op 3 nieuwe/oude gezichten. Zowel Tommy, Sam als Gert V. speelden hun eerste wedstrijd van het seizoen voor VRCP. Ondanks het feit dat de thuisploeg de eerste helft duidelijk de bovenhand had komen de bezoekers na 5 minuten op voorsprong. Bij de eerste tegenaanval kan Jochen Jelle in het straatje sturen en deze scoort koelbloedig de 0-1. De thuisploeg is veel agressiever en gretiger en zorgt nog voor de rust voor een 3-1 voorsprong. Na 20 minuten moeten we Jelle vervangen die na een tackle bovenop de knie van een verdediger terechtkomt en daarbij in ademnood komt. Ook Jens wordt op een gegeven moment met een zware overtreding op zijn enkel zwaar aangepakt. Tijdens de rust herschikken we de ploeg en besluiten we zelf ook om iets feller in het duel te gaan en te vechten voor iedere bal. We beginnen ook sterk aan de 2e helft maar komen helaas bij de eerste tegenaanval op 4-1 na een knappe boogbal vanop 20 meter over Eddy. Vanaf dan nemen wij de wedstrijd in handen en komen snel op 4-2 na een mooie aanval via Sam tot bij Palm en zo naar Jochen die kan scoren. Even later kan ook Stijn zijn doelpuntje scoren en staat het 4-3. Een paar minuten voor tijd laat Sam zich nog vervangen door Ronny en deze krijgt nog een unieke kans op de gelijkmaker. Een voorzet vanop rechts wordt door de verdediger gemist maar Ronny besluit overhaast hoog over en naast doel.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s