22/12/’17: VRCP – SHV’75: 4 – 0

Spelers:
Eddy, Gert, Jelle, Palm, Frans, Lars, Tim, Kenneth, Duncan, Jürgen, Vital, Danny en Nico

Verslag:
Na een evenwichtige start op een moeilijk bespeelbaar plein gingen de kansen gelijk op. Op een dieptepas van Kenneth glipte Tim door de buitenspelval en kon de 1-0 mooi langs de doelman binnenschuiven. Het spel ging gelijk op met pogingen aan beide kanten. Ondanks dit konden we niet voor het verlossend doelpunt zorgen. Na de rust kwam de tegenpartij tijdens een aantal hoekschoppen dicht bij de gelijkmaker. Na een kwartier in de tweede helft kon Duncan voor de verlossende 2-0 zorgen. Op volle vertrouwen bracht hij de bordjes vlotjes op 3-0 na een mooie slalom gevolgd door een prachtige lob over de doelman. De wedstrijd werd bezegeld na een voorzet van Lars op weer Duncan voor de 4-0. Ideaal om op dit elan te overwinteren.

Uw verslaggever,
Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s