05/01/’18: VRCP – Gewestelijke Reserven: 3 – 2

Spelers: Eddy, Stijn, Vital, Gert, Tom, Palm, Joeri, Jelle, Jens , Frans, Lars, Tim en Nico

Op een drassig terrein begonnen we aan de tweede helft van het seizoen. Met de feestdagen in de benen, ging het spel gelijk op. Na een slechte weggewerkte kopbal belandt de bal in de voeten van Sander Verbeek die die met een prachtig gestrekte voorzet Jørn Schrijvers (broer van) bereikt die de 0-1 binnenkopt. En toen maakten wij ook ons eerste doelpunt na een slalom van Jelle die drie tegenspelers verschalkt. De vreugde bij Jelle was echter van korte duur, na een slecht inspelen kon Toon Froeyen de 1-2 op een onorthodoxe manier scoren. Na een vrije trap van Stijn (vol vertrouwen tijdens de opwarming) kon Jelle 2-2 maken. Volledig ontketend kunnen we na een kopbal van Tim verlengen op Jelle die met een kattepootje pardoes voor een hattrick zorgt. Het kroonstuk van de partij kwam na de gouden wissel waarbij Frans Kelchtermans voor een behouden wedstrijdeinde zorgt. De derde helft en het nieuwe jaar werd ingezet met een nieuwjaarsdrink voorzien van lekkere hapjes. Met volle moed van start stomen we ons klaar voor de 5 Gebinten, de geduchte tegenstander van volgende week.

Uw verslaggever,
Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s