26/01/’18: Veteranen De Hutte – VRCP: 3 – 1

De ploeg: Eddy, Frans (’35 Thomas), Palm, Vital, Gert, Robin, Jochen, Tom, Jens, Jelle en Ronny

Na 2 weken zonder wedstrijd moesten we op een bijzonder zwaar terrein aantreden tegen De Hutte. De eerste helft was het meeste balbezit voor de thuisploeg, echter zonder echt te dreigen. We noteerden vooral veel afstandschoten. Wij sprongen daarentegen veel efficiënter om met de kansen. De eerste keer dat Palm eens mee naar voor trekt levert hij de perfecte voorzet af en Tom hoeft vanop de kleine backlijn maar binnen te koppen (0-1). Voor rust zien we nog 2 dikke kansen voor VRCP, de eerste wordt door Jelle bijna vanop de doellijn over gekopt (schrik om tegen de paal te koppen) en de tweede wordt door Jens over geknald. Na de rust begint het plein, vooral aan de kant waar wij moeten aanvallen, meer en meer op een omgewoelde akker te lijken. De thuisploeg krijgt stilaan de bovenhand en wordt dan ook nog eens geholpen door de scheidsrechter die een correcte tackle op de bal als fout beoordeeld en de bal op de stip legt. Strafschop wordt binnen geschoten en wij zijn even van de kaart. Vrij snel erna krijgen we ook nog de 2-1 binnen. Zelf kunnen we niet meer dreigen en bij de 3-1 gaan de hoofdjes naar beneden en is de wedstrijd gespeeld.

Volgende week op verplaatsing naar de veteranen van Ham SK.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s