23/02/’18: Waubergerheide – VRCP: 1 – 4

De ploeg: Eddy, Frans, Vital, Jochen, Jens, Jurgen, Jelle, Joeri, Gert V., Robin, Nico, Stijn en Palm.

We spelen vandaag voor de 2e keer dit seizoen tegen de wijkploeg, en zij zijn de thuisploeg. Zowel op als naast het plein is te zien bij welke ploeg de organisatie het best op punt staat. De thuisploeg heeft slechts 10 spelers en geen scheidsrechter, wij lossen dit probleem op door Palm als speler uit te lenen en Nico te bombarderen tot ref! Hij deed dat blijkbaar goed want na de wedstrijd kreeg hij de bijnaam ‘Collina van ’t Lin’. De thuisploeg kan éénmaal scoren, wij weten 4x de netten te vinden. In de 18e minuut Joeri met een actie op snelheid voorbij Palm (niet dat zoiets moeilijk is) en doelpunt. Een minuut later Stijn met een ver afstandsschot en nog in de eerste helft Joeri met een kopbal op voorzet van Jelle. Net na rust wordt gastspeler Jurgen diep gestuurd en hij schiet aan de 2e paal binnen. In gure weersomstandigheden worden nog een paar kansen de nek omgedraaid en in de derde helft geeft Palm iedereen het nakijken…

Uw verslaggever (op basis van info die door verschillende spelers werd aangereikt),

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s