20/04/’18: VRCP – FC Breugel B3: 1 – 1

Selectie: Eddy, Vital, Stijn, Jurgen, Frans, Timmy, Jochen, Robin, Gert K, Nico, Tom en Jelle.

Onder een stralende zon ging de stadsderby van start. Het spel ging mooi op en af met kansen aan beide zijden. Via een afgeweken bal kon de tegenstander echter scoren. Nadien namen we de wedstrijd in handen en gingen we met goede moed de rust in. Na een verfrissende pauze kwam de tegenspeler het eerste kwartier nauwelijks aan de bal. Naderhand enkel tegenaanvallen op de counter.
Via een mooi uitgespeelde kans en verschillende stations kon Timmy de gelijkmaker scoren. Hierna ging het spel gelijk op met doelkansen aan beide zijden. Tevreden kijken we terug op verdiend gelijkspel.

Uw verslaggever,
Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s