11/01/’19: VRCP – Oldies Maaseik: 1 – 1

De ploeg: Eddy, Vital, Stijn, Timmy, Frans (’35 Dries), Palm, Jochen, Robin, Mo, Khalid en Jelle.

Als eerste wedstrijd van het nieuwe jaar spelen we tegen één van onze betere tegenstanders, de Oldies uit Maaseik. De bezoekers waren maar met 10, maar daar hebben we de volledige wedstrijd niets van gemerkt. Integendeel, de eerste helft waren de Oldies overduidelijk de betere ploeg en wisten zij zeker 3 open doelkansen te creëren. Gelukkig stond Eddy sterk te keepen of sprongen de bezoekende spitsen te slordig/nonchalant om met de kansen. Ook wij waren bij onze schaarse kansen niet scherp genoeg. De tweede helft was er meer overwicht voor ons en het grootste gedeelte speelde zich dan ook op hun speelhelft af. In minuut 51 een knappe dieptepas van Jelle op spitsbroeder Khalid die beheerst afwerkt. Toch komen de Oldies in de 64e minuut nog (verdiend) op een gelijke stand wanneer een mislukte voorzet Eddy verrast en binnen gaat. In de toegevoegde tijd mogen we nog een hoekschop trappen en deze wordt afgeweerd. Op het moment dat de scheidsrechter affluit schiet Robin nog op doel maar vermits de bal na het fluitsignaal binnen gaat blijft het bij een 1 – 1 stand.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s