01/03/’19: VRCP – Veteranen Winterslag: 3 – 3

De ploeg: Eddy, Thomas, Vital, Stijn, Timmy, Sam, Jochen, Robin, Tom, Jelle, Khalid en Palm.

Een ‘festival van gemiste kansen’ zorgde voor een teleurstellend gelijkspel. Na 5 minuten spelen had het al 3 – 0 moeten/kunnen staan maar een aantal spelers sprongen te slordig met de kansen om. De tegenstander daarentegen was wel efficiënt en wist uit enkele kansen 3 doelpunten te puren. Via Jelle komen we op 1 – 0 en Jochen zorgde voor de 2 – 2 gelijkmaker. Khalid bracht ons nog op een 3 – 2 voorsprong. Niet te geloven dat we deze wedstrijd niet konden winnen, zou er misschien een mol in het spel zitten…

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s