15/03/’19: Veteranen Lillo – VRCP: 1 – 6

De ploeg: Eddy, Vital, Stijn, Timmy, Frans (’35 Palm), Jens, Jochen, Robin, Dries, Joeri en Khalid.

Gelukkig werd de wedstrijd op kunstgras gespeeld want na een dag/week met veel regen viel ook tijdens de wedstrijd de regen met bakken uit de lucht. De eerste kans is voor de thuisploeg die gelukkig voor ons op de paal besluit. Vanaf dan nemen wij het heft in handen en al snel kan Joeri scoren na mooi voorbereidend werk van Robin. Even later is Joeri de man van de assist, pasje breed tot bij Jochen die vanop de 16 keihard onder de keeper door in doel trapt. Halfweg de eerste helft een knappe, collectief uitgevoerde aanval, door Stijn vanop de kleine backlijn in doel getrapt. De scheidsrechter had echter buitenspel gezien en keurt het doelpunt af. De thuisploeg geeft toe dat het geen buitenspel was en de keeper trapt de bal terug tot bij Jochen. Voor de zekerheid trapt deze de bal vanop 25 meter dan maar eventjes in de winkelhaak en zo staat de 0 – 3 toch op het scorebord. ‘Dat kan ik ook’ moet Robin gedacht hebben en even later herhaalt hij het kunstje van Jochen, een verre trap mooi onder de lat binnen (0 – 4). Na rust komt Palm in de ploeg in plaats van Frans. Na een knappe individuele actie van Robin, waarbij hij in de 16 een drietal spelers in de wind zet, volgt een voorzet richting Joeri. De verdediger is sneller bij de bal en kopt hem in eigen doel (0 – 5). Joeri kan er niet goed tegen dat ze hem een doelpunt afpakken en besluit dan maar eens alleen door te gaan en hij werkt beheerst af (0 – 6). Eddy staat ondertussen de hele tijd verkleumd van de kou in de regen in doel. Wanneer na een zeldzame hoekschop van de thuisploeg de bal in zijn handen komt laat hij hem pardoes vallen en staat het 1 – 6. Boze tongen beweren achteraf in de kleedkamer dat Eddy vaseline aan zijn handschoenen had gesmeerd…

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s