22/03/’19: VRCP – 5 Gebinten Koersel: 5 – 1

De ploeg: Eddy, Stijn, Timmy, Palm (35′ Frans), Tom (’35 Jens), Robin, Jochen, Sam, Dries, Jelle (’35 Khalid) en Joeri.

We begonnen deze topwedstrijd met een 0 – 1 achterstand. De eerste minuut was nog niet verstreken of een slechte pas van Eddy, die van achteruit wou uitvoetballen, wordt onderschept en over hem in doel getrapt. Het eerste kwartier zijn we nergens, onze 2 centrale middenvelders Robin en Jochen raken amper aan de bal. Wanneer Joeri na 20 minuten toch eens kan doorbreken wordt hij door een verdediger vlak voor de 16 van de sokken gelopen. Gevolg: gele kaart + een vrije trap op een interessante plaats. Robin zet zich achter de bal en trapt de bal in de winkelhaak (1 – 1). Plots beginnen we bevrijd te voetballen en 3 minuten later kan Joeri ons op voorsprong schieten (2 – 1). Tijdens de rust voeren we 3 wissels door en in het begin van de 2e helft is het opnieuw zoeken naar de juiste positie. We komen onder druk te staan en de bezoekers creëren enkele mooie kansen. Na een zoveelste doorbraak moet Eddy een aanvaller haken en gaat de bal op de stip. Via de binnenkant van de rechterpaal gaat de bal voorlangs aan de linkerkant achter. Deze misser is een kantelpunt in de wedstrijd want bij de eerst volgende tegenaanval zien we een knappe actie van Khalid die de bal tot bij Sam voorzet, deze legt mooi achteruit tot bij Jochen die keihard in doel trapt van net buiten de 16 (3 – 1). De veer is nu gebroken bij de bezoekers en een minuut later kan Khalid de 4 – 1 scoren. 3 minuten voor tijd strooit Joeri nog wat meer zout in de wonde en zet met zijn 2e doelpunt van de avond de eindstand van 5 – 1 op het scorebord.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s