12/04/’19: VRCP – ITM2002: 3 – 4

De ploeg: Eddy, Vital, Stijn, Timmy, Palm, Sam, Robin, Jochen, Dries, Jelle en Khalid.

De 24e wedstrijd van het seizoen en nog maar de 3e nederlaag, maar wel de 2e op rij. Zitten de veteranen in een dipje of zit er een mol in het spel? Ik denk het eerste want de mol was afwezig! We beginnen veel te slap aan de wedstrijd en de bezoekers kunnen, zonder veel kansen te creëren toch binnen het half uur tot 0 – 3 uitlopen (11e, 14e en 33e minuut). Zelf kunnen we daar alleen een kopbal voorlangs van Robin op een hoekschop en een schot van Khalid vanuit een scherpe hoek tegenover zetten. De 2e helft komen we sterker voor de dag en kunnen we via Dries de 1 – 3 scoren. Binnen de 10 minuten zetten de bezoekers na een scherpe counter de bordjes op 1 – 4. Op het uur een schot van Robin vanop 30 meter over de doelman en onder de lat binnen (2 – 4). Een minuut voor tijd brengt Khalid de spanning nog helemaal terug in de wedstrijd door de 3 – 4 te scoren. Te laat echter want na 2 minuten blessuretijd wordt de wedstrijd afgefloten.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s