31/05/’19: VRCP – De Hutte: 5 – 1

De ploeg: Eddy, Stijn, Timmy, Jordi, Frans (’35 Tom), Jurgen, Robin, Bert, Lars, Joeri en Jan.

Op de jaarlijkse happening van de veteranen van Nieuwe Kempen speelden we tegen De Hutte. Robin en Tom hadden 2 collega’s (Bert en Jan) meegebracht en Lars vierde na een halfjaar afwezigheid zijn comeback. Jurgen kwam als laatste de kleedkamer binnen, nochtans was hij al ruim op tijd daar, meer specifiek 24u op voorhand. Op donderdagavond 20u15 stond hij al ter plekke en dacht hij immers dat het vrijdag was… We starten sterk aan de wedstrijd en wanneer een verdediger de bal niet goed ziet wegens de zon kan Joeri en alleen vandoor gaan en dan weet je het wel… 1 – 0 na 6 minuten. Het spel gaat goed op en neer met kansen aan beide kanten. Na 20 minuten wordt onze verdediging door een knappe dieptepas verschalkt en staat het 1 – 1. Dat kunnen wij ook, een mooie diepe bal op Lars die alleen op doel af gaat en zijn wederoptreden met een doelpunt viert (2 – 1). Na rust komt Tom in de plaats van Frans en binnen de 3 minuten staan we 3 – 1 voor. Op assist van Jordi scoort Joeri zijn 2e van de avond. In minuut 54 een hoekschop van Jurgen, die schildert de bal op het hoofd van Jordi die knap binnenkopt (4 – 1). Op het uur bekroont Jordi zijn wedstrijd met een tweede assist, deze keer kan Jan beheerst afwerken en de eindstand van 5 – 1 op het scorebord zetten.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s