14/06/’19: ITM2002 – VRCP: 6 – 6

De ploeg: Eddy, Stijn, Timmy, Palm (’35 Dries), Frans (’35 Vital), Sam (’35 Khalid), Bert, Robin, Jochen, Jelle en Jan.

Voor dit burentreffen tussen 2 ploegen die mekaar al door en door kennen was er geen studieronde nodig, vanaf de eerste minuut trokken beide ploegen volop ten aanval. Het eerste schot is van VRCP, Jochen trapt hard op de keeper. De tactiek van de thuisploeg was al snel duidelijk, via hun snelle flankaanvallers onze verdediging bekampen. Al na 2 minuten had dit succes, Frans werd op snelheid gepakt en 1 – 0. In minuut 5 staat het al 2 – 0. Weer 2 minuten later een pas van Jochen, op Jan, die vindt op zijn beurt Jelle en het staat 2 – 1. In de volgende aanval een trap van Sam om de keeper. Op het kwartier een doorsteekpas van Robin tot bij Jan, die trapt van binnen de 16 op de keeper. 2 minuten later een hard schot van Bert, door de keeper nog net in hoekschop geduwd. De hoekschop van Jochen komt tot bij Jan die vanop 11 meter over knalt. In de 20e minuut weer een diepe bal over onze verdediging en het staat 3 – 1, toch wel tegen de verhoudingen in. 26e minuut een kopbal van Bert op de lat en Jelle slaagt erin om de bal vanop 1 meter toch nog over doel te knallen. Minuut 28 een hard schot van Stijn op de keeper en even later moet Robin Eddy bijstaan door een bal van de doellijn te redden. Vlak voor rust slikken we nog de 4 – 1 en besluit Bert nog eens net naast.

Na rust brengen we 2 verse verdedigers op, Khalid komt in de plaats van Sam waardoor we iets aanvallender gaan spelen. Dit loont meteen want op pas van Robin kan Khalid alleen doorgaan en in de korte hoek de 4 – 2 scoren. We geloven er opnieuw in maar dit geloof krijgt al snel een flinke deuk wanneer een schitterend afstandsschot onder de lat binnengaat (5 – 2). Dan zien we tweemaal op rij een schot van Jochen, het tweede wordt door de keeper afgeweerd in de voeten van Jelle die mist. In minuut 52 wordt het nog 6 – 2. Onze laatste hoop rust nu op Palm die Jelle komt vervangen. Het wordt 6 – 3 via Jan die een schot van Bert dat door de keeper wordt gelost kan binnentikken. 2 minuten later scoort Jochen de 6 – 4 en het geloof in een stunt komt in de ploeg. Eddy houdt ons met een voetveeg nog in de wedstrijd en 5 minuten voor tijd kan Jochen op pas van Khalid de 6 – 5 scoren. De thuisploeg panikeert, grommelt op mekaar en wij profiteren daar van. Bert kan zich doorzetten en wordt foutief afgeremd binnen de 16, bal op de stip. Een kolfje naar de hand van Robin en 6 – 6. Een minuut voor tijd trapt een verdediger van de thuisploeg ook nog de bal op zijn eigen doelpaal. Na de remontada van Liverpool (tegen Barcelona) en Tottenham (tegen Ajax) in de Champions League eerder dit seizoen zien wij een nog straffere prestatie op veteranenniveau, na 4 – 1 en 6 – 2 achterstand toch nog 6 – 6 gelijkspelen, je moet het maar doen!

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s