06/09/’19: Veteranen Winterslag – VRCP: 1 – 6

De ploeg: Eddy, Frans, Marco, Nico, Dries, Jochen, Joeri, Khalid, Timmy, Stijn, Jelle, Vital, Tom, Palm, Sam en Robin.

Op vrijdag 6 september trokken we richting de veteranen van Winterslag. Ze spelen op de terreinen van FC Klotbroek waarbij kantine en kleedkamers perfect inzetbaar zijn als decor voor FC De Kampioenen. We hebben een selectie van 16 spelers ter beschikking. We starten de wedstrijd sterk met veel veldoverwicht maar slagen er maar niet in om de vele kansen om te zetten in een doelpunt. Na een gemiste penalty die zelfs hernomen moest worden (sportief teruggegeven door Joeri) omdat de keeper te vroeg zijn lijn verliet braken we toch de ban met de 1e van Joeri na een rush door een bos van spelers. Even later werkt Jochen een mooie actie af aan de tweede paal. Na wat bij te sturen starten we de tweede helft met 4 nieuwe spelers, Tom, Timmy, Khalid en Robin komen dan op. Na een tegendoelpunt kunnen we toch uiteindelijk uitlopen tot 1 – 6 waarbij er zelfs nog een scheidsrechterswissel op te merken valt.

Doelpunten van Joeri (2x), Khalid, Jochen (2x) en Robin.

Volgende week derby tegen de veteranen van Sporting Wijchmaal.

Jullie verslaggevers ter plaatse,

Nico en Joeri (en Palm voor de aanvullingen van de doelpuntenmakers)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s