20/09/’19: VRCP – Veteranen Lillo: 8 – 1

De ploeg: Eddy, Vital, Stijn, Timmy, Jens, Sam (’35 Mo), Robin, Jochen (’35 Palm), Tom (’35 Lars), Dries en Joeri (’35 Khalid).

Bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen een beschikbare kern van maar liefst 16 spelers en speciaal bezoek van hoofdsponsor Frank die zijn ploeg nog eens kwam aanmoedigen. Sinds dit seizoen hebben we ook een nieuwe scheidsrechter. Kris Hamal neemt zijn taak heel serieus en had zelfs 2 assistent-scheidsrechters ter beschikking die hem hielpen om het buitenspel te beoordelen. Dries mocht vandaag naast Joeri in de spits spelen en daar was hij heel blij mee. Nadat we 2x de paal troffen, o.a. na een vrije trap van Robin, konden we het speloverwicht eindelijk omzetten in een doelpunt, 1 – 0 via Joeri. Daarna begon de grote ‘Dries-show’ met maar liefst 4 doelpunten na mekaar (5 – 0), telkens na mooi voorbereidend werk van de ploeg. Aan de rust 4 wissels, Dries mocht uiteraard blijven staan want zijn honger was nog niet gestild. In het begin van de 2e helft duwde hij er nog eentje tegen de netten (6 – 1) en toen besloot hij dat het genoeg was en kwam Joeri terug in de ploeg. Joeri scoorde ook nog een 2e doelpuntje (7 – 1) en bood Palm op een schoteltje de kans om ook nog te scoren, eindstand 8 – 1. Opnieuw een knappe collectieve prestatie van de ploeg.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s