11/11/22 VRCP – 5 gebinten

Voor de altijd moeilijke match tegen de 5 gebinten had speler/trainer Palm na de late afzegging van Frank met Maarten Bollen nog een extra speler gevonden.

We starten met Eddy in doel. Stijn en Timmy staan centraal in de verdediging, Mike en Vital zijn onze backs.

Centraal in het midden spelen we met de ervaring van Robin en Jochem terwijl we rekenen op de snelheid van onze flankspelers Palm en Patriek. Voorin zijn Jelle en Joppe onze scherpschutters van dienst.

Na een evenwichtig begin moet Maarten al invallen voor Vital die ondanks een intensieve opwarming toch een verrekking opliep.

Na 20 minuten kan de bezoekende spits nipt door de buitenspelval glippen en zo de 0-1 op het bord zetten.

10 minuten later vreest speler/trainer Palm voor zijn ongeslagen status en verdwijnt in de kleedkamer. Met 10 man houden we toch nog goed stand tot aan de rust.

Tijdens deze rustperiode proberen we Palm nog op te peppen, maar hij verkiest uiteindelijk een zuippartijtje boven een wedstrijd met ons.

We houden de tweede helft goed stand tot er na een klein kwartier na wat geharrewar een afgeweken schot toch in doel beland.

In plaats van de koppen te laten hangen steken we nog een tandje bij en na een weergaloze solo kan Joppe met een kanonschot de aansluitingstreffer scoren.

Nadat we nog éénmaal goed wegkomen doordat onze topref nipt buitenspel zag krijgt Jelle op het einde de bal in de grote backlijn. Met een afgemeten voorzet kan Robin met een ultieme tackle de gelijkmaker scoren.

Ondanks dat we meer dan een helft met 10 hebben gespeeld behouden we onze ongeslagen status.

Hopelijk kunnen we dit volgende week verder zetten tegen de buren in Grote Brogel.

uw verslaggever

Timmy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s