03/02/23 VRCP – KBC Genk

De amigo’s kregen weer geen ploeg op de been en dus moesten we op zoek naar een nieuwe tegenstander.

KBC Genk kwam vol goede moed naar Racing Peer. De talrijk opgekomen supporters uit Genk wisten ons te vertellen dat ze het hele seizoen nog ongeslagen waren.

We starten met Eddy in doel, Timmy en Stijn centraal achterin met de steun van Vital en Mike. Het middenveld werd bevolkt door Robin, Jochen en Palm en nieuwkomer Stef die ook het niveau van de veteranen kwam testen. Voorin spelen we met onze jonkies Joppe en Joachim.

Jelle was de scheidsrechter van dienst door afwezigheid van Kris. Volgens zijn sporthorloge heeft hij als scheidsrechter meer km’s afgelegd dan als speler 🙂 🙂

We starten beter geconcentreerd aan de wedstrijd dan de week voordien in de Hutte. Toch blijkt al snel dat we een duchtige tegenstander moeten bespelen. Als Joachim in de beginfase een tekorte terugspeelbal kan onderscheppen maakt hij er 1-0 van.

Even later vertrekt Palm van op de eigen helft richting doel na een mooie steekpas van Jochen. Hij omzeilt de hele verdediging en de keeper kan hem enkel nog foutief afstoppen. Jelle twijfelt geen seconde en legt de bal op de stip.

Robin zet zich achter de bal en knalt de 2-0 op het bord.

Als Timmy zich even later knullig laat ringeloren in de eigen backlijn staat het 2-1 net voor de rust en het beloofd dus nog spannend te worden.

In de tweede helft komt Jens voor Palm die de tegenploeg duidelijk heeft afgemat in de eerste helft.

We lopen door mooi voetbal verder uit tot 5-1 met nog 3 doelpunten van Joppe.

Robin mag dan nog een vrije trap nemen net buiten de 16 en het schot is zeer zwak maar wordt om een af andere reden toch nog in doel gewerkt door een eigen verdediger 😉

Alweer een mooie overwinning tegen een sterke tegenstander.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s