10/02/23 VRCP – De Tram

Na onze ruime overwinning tegen KBC, ontvangen we met het nodige vertrouwen de halve competitieploeg FC De Tram.

Aangezien ons betrouwbaar sluitstuk ziek is hebben we Rob opgetrommeld om de netten zuiver te houden.

Centraal vanachter spelen we met Stijn en Timmy, terwijl Mike en Vital de flanken dichthouden. Jochen en Palm proberen het spel te verdelen en Stef en Niels zijn onze flankspelers. Met Joppe en Joachim hebben we onze snelle voorhoede.

Aangezien we onze scheidsrechter nog enkele weken moeten missen heeft Palm op het laatste moment Dries nog kunnen overtuigen om zijn romantische avond af te zeggen en bij ons te komen fluiten(volgens sommige geruchten zou Palm een romantische avond inplannen en voor butler spelen).

Als de match begint komen we er al snel achter dat we het competitie ritme nog niet vasthebben en hebben we moeite om het ritme te volgen. We worden na 10 minuten een eerste keer uit verband gespeeld en staan zo 0-1 achter. 5 minuten later kan Rob met een wereldredding nog de tweede goal tegenhouden maar jammer genoeg is hij toch geklopt in de rebound.

Hierna komen we wel wat meer in het spel, en als Joppe op snelheid door gaat, begaat de keeper een overtreding. Blijkbaar had Dries toen nog de tranen in de ogen van het missen van de romantische avond waardoor hij er enkel een hoekschop in zag. Gelukkig kan Joppe bij deze hoekschop in de kluts de bal binnenwerken.

Na nog meerdere aanvallen te verijdelen moeten we toch nog een doelpunt toestaan waardoor we met 1-3 gaan rusten.

De tweede helft proberen we terug mee te doen, maar de bezoekers zijn vandaag een niveau te sterk voor ons.

Met de nodige werkkracht en het sterke keepen van Rob houden we nog redelijk stand, maar als Rob dan uitvalt en Dries in de goal gaat worden we toch nog een aantal keer overlopen waardoor de uitslag een zware 1-7 is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s