Wedstrijd tegen de Witte (Gerkenberg)

Verslag wedstrijd tegen de Witte op vrijdag van 9 mei 2014 – Uitslag: onbekend.

De ploeg: Eddy, Rob, Nico, Ronny, Frans, Jef, Giovanni, Jochen, Tom, Jelle, Joppe en Mathijs.

De juiste uitslag kan ik niet medelen, ik kan alleen maar vermelden dat we een serieuse pandoering kregen. Door de felle wind ging het scheidsrechtersverslag na de wedstrijd waaien en dus konden we het aantal doelpunten niet natellen. We kunnen verschillende excuses gaan zoeken, slecht plein, veel wind, enkele sterkhouders afwezig,… Feit is wel dat het een ongelijke strijd was. Wij verschenen met 12 spelers uit onze vaste kern, terwijl de thuisploeg minstens 5 competitiespelers had gevraagd om mee te doen. Zouden ze zoveel schrik van ons hebben gehad? Die competitiespelers waren iets harder, geniepiger, sneller en heviger en wij konden daar veel te weinig tegenover plaatsen. Toch waren en ook enkele positieve punten aan deze wedstrijd. Na enkele maanden afwezigheid verschenen Nico en Jelle terug op het plein. Fysiek is er nog werk aan en ook het matchritme ontbreekt nog maar het begin is toch alweer gemaakt! Tweede positief punt is dat wij éénmaal konden scoren en dat dat volgens de aanwezige spelers het mooiste doelpunt van de wedstrijd was. Een schot vanaf 20 meter verdween mooi in de linkerwinkelhaak.

Volgende week wedstrijd om 18u30 op het tornooi van Laak tegen Groen Wijk Zolder.

 

Grt,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s