VRCP – Keistampers: 1 – 3

De ploeg: Eddy, Jef (’35 Frank), Giovanni, Nico, Frans, Rob, Jochen, Tom, Kris V. (’35 Ronny), Joppe, Jelle.

Het was lang geleden dat we nog eens met 13 spelers paraat waren, Frank en Ronny starten op de bank. De bezoekers uit Neerglabbeek waren ook goed komen opdagen, spelers en supporters samen toch zo’n 20 man. Het was de eerste keer dat wij tegen deze ploeg voetbalden, het bleek een zeer sportieve ploeg te zijn waar we hopelijk in de toekomst nog een aantal wedstrijden tegen kunnen vastleggen.

De volledige wedstrijd ging goed op en neer, met kansen aan beide kanten. In de eerste helft noteren wij voor ons een voorzet van Jelle, door Kris V. over gekopt. Even later een schot van Joppe hoog over. Iets later een vrije trap van Giovanni vanop 20 meter, een glansparade van de bezoekende keeper (toch volgens hun supporters). Een schot van Jochen gaat nog voorlangs. Ook de bezoekers komen regelmatig gevaarlijk opduiken voor het doel van Eddy. Een schot van Heufke (Keistamper) gaat over. Halverwege de eerste helft even opschudding wanneer een streaker (in carnavalspak) het plein oversteekt, de deklat aantikt en terugkeert. Jelle dwingt nog een hoekschop af die niets oplevert. De bezoekers dreigen nog via Stef die na een dribbel de bal breed legt, er volgt een slechte voorzet die door Nico in corner wordt verwerkt. Stef Goyens (KS) besluit na een mooie actie nog net over doel. Het wordt 0-1 als een hoekschop niet wordt weggewerkt en een Keistamper van dichtbij kan binnentikken. Voor rust wordt het bijna 0-2, een schot van dichtbij gaat hoog over. Joppe schiet voor ons vanop de kleine backlijn nog hoog over.  Net voor rust nog nonchalant balverlies van Giovanni, het schot gaat net naast.

Jef en Kris V. gaan er aan de rust vanaf, Frank en Ronny komen in de plaats. We komen al snel 0-2 achter wanneer een Keistamper in het middenveld de bal krijgt, niet wordt aangevallen en rustig richting ons doel kan oprukken. Hij mag vanop 20 meter vrij aanleggen en Eddy heeft geen verhaal. Wij komen daarna iets beter in de match met een schot van Tom op de deklat en Jochen die keihard voorlangs schiet. Na een snelle inworp van Ronny richting Joppe kan deze mooi voorzetten richting 2e paal waar Jochen afwerkt, 1-2. We dwingen nog een kans af als Kris V. kan voorzetten naar Jelle, via de deklat komt de bal terug het veld op. In de allerlaatste minuut nog een zondagsschot (op vrijdag) dat over Eddy in doel verdwijnt. Vic fluit dan maar af en we beginnen dan maar aan een gezellig avondje In The Mood.

 

Uw verslaggever,

Ronny

Volgende week tornooi van Nieuwe Kempen, 19u15 wedstrijd tegen FC Penalty.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s