20/02/’15: Veteranen SK Ham – VRCP: 5 – 2

De ploeg: Eddy, Rob, Nico, Jef (’35 Mathijs), Frans (’35 Ronny), Tom, Palm (’35 Jochen), Simon, Joren (’35 Kristof H.), Jelle en Patrick.

Nadat we vorige week de wedstrijd tegen de veteranen van Lillo moesten afmelden omdat we maar over 7 spelers beschikten waren we vandaag met maar liefst 15 man, mede dankzij Mathijs die zijn neven Joren en Simon meebracht. In het begin van de wedstrijd komen we al snel 1-0 achter wanneer Jef een voorzet in eigen doel verwerkt. Hij had voor de match nochtans aangegeven dat hij vandaag zijn lenzen wel aan had…Zelf kunnen we af en toe tegenprikken via Jelle, Patrick en Simon, echter zonder succes. Halverwege de 1e helft wordt het 2-0 als Eddy vanop 30 meter met een schot dat in de winkelhaak valt wordt verslagen. Na de rust komen er bij ons 4 frisse spelers op en dat geeft ons blijkbaar moed want we kunnen tot 2-1 terugkomen als Jelle een voorzet van Patrick aan de 2e paal kan binnentikken. Geen minuut later staan we terug 2 doelpunten achter wanneer een hoekschop wordt binnengekopt. Na een mooie aanval, en wat geharrewar voor doel kan Jochen de 3-2 scoren. Weer even later staat het 4-2 en op het einde zelfs 5-2. Op basis van de afgedwongen kansen een verdiende overwinning voor de mannen van Ham. Na de wedstrijd een drukte van jewelste in de kantine want bovenop de 15 spelers kwamen ook Vic, Marcel en Sam (licht gekwetst) de ploeg aanmoedigen.

Volgende week spelen we opnieuw op verplaatsing, ditmaal tegen De Hutten.

Groetjes,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s