22/05/2015: VRCP – Oldies Maaseik: 1 – 2

De ploeg: Eddy, Frans, Antonio, Nico, Rob, Jochen, Jelle, Tom, Kristof H., Patrick (’35 Robin) en Ronny. Vandaag spelen we de terugwedstrijd tegen de Oldies uit Maaseik. Nadat de heenwedstrijd in Maaseik een aangename en sportieve wedstrijd was (1-1) deden we dat vandaag nog eens over. Het was een gelijkopgaande wedstrijd met 2 ploegen die aan mekaar gewaagd waren en het was ook weer zeer sportief. Na 11 minuten komen we 0-1 achter nadat Frans een pas geeft naar Antonio, deze had echter een tegenstander achter hem staan die hem de bal ontfutselde en alleen met de bal richting Eddy vandoor kan gaan en van dichtbij kan besluiten. We laten ons door deze tegenslag niet ontmoedigen en gaan voluit op zoek naar de gelijkmaker. Rob vuurt een kogel af vanop 30 meter, net naast de kruising. We dreigen nog enkele keren, hun keeper moet een paar keer gevat tussenkomen en Kristof H. kopt na een hoekschop nog op de kruising. In de 16e minuut kan Jelle van net binnen de backlijn aanleggen, zijn schot wordt door de keeper gepareerd, in de voeten van Kristof H. die met een droog schot de bordjes gelijk hangt. We halen de rust met deze stand en in de 2e helft komt Robin in de plaats van Patrick. We hebben nu meer voetballend vermogen in het middenveld, helaas laat het (hobbel)veld aan The Mood geen mooi verzorgd voetbal toe. Robin en Jochen knutselen nog enkele mooi acties in mekaar maar we kunnen niet afwerken, de bal gaat ofwel net naast of komt net niet bij een medespeler. Na een kwartier in de 2e helft wordt een slechte pas van Rob onderschept, een Oldie kan alleen ons strafschopgebied binnensluipen en schiet via de binnenkant van de paal binnen (1-2). Bij ons krijgt Robin nog een mooie kans nadat hij zich kan vrij dribbelen in de backlijn, de achterlijn haalt maar de keeper kan in hoekschop afweren. We moeten dus helaas berusten in de nederlaag maar spoelen deze door met enkele frisse pintjes in The Mood. Volgende week wedstrijd om 20u30 op de happening van Nieuwe Kempen, we spelen daar tegen de veteranen van Zwartberg. Uw verslaggever, Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s