31/08/’18: Veteranen Nieuwe Kempen – VRCP: 2 – 6

Selectie: Eddy, Thomas, Jens, Joeri, Stijn, Palm, Timmy, Sam, Dries, Jurgen, Khalid en Nico

We begonnen de wedstrijd met tien man op een grasmat waarvan enkel het onkruid groen was.

Na een kwartier stond het al 0 – 2 met doelpunten van Dries en Khalid. 1-2 op penalty na een zeer lichte “fout” van Stijn. Jurgen verschalkt de keeper op rechts na een van pas Joeri, 1-3. Na een hakje van Thomas op een blauwe smurf (zijn eigen woorden), een tegenstander echter werd de score 2-3 en was het tijd voor rust. Tijdens de rust leerde Stijn uit zijn doppen kijken dankzij Dries. De 2-4 volgt via Jens op links die Khalid diep stuurt en mooi kan besluiten. Bij de start van de tweede helft ontfutselt Jurgen de bal bij tegenstander die halverlings struikelde en kan mooi vanaf 25 meter de 2-5 vastleggen. In blessuretijd (voor beachvolley Palm) minuut kan Dries na een hoekschop van Joeri mooi binnentikken en hiermee de eindcijfers vastleggen. Verdiend gewonnen met 2-6.

Uw verslaggever,
Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s