12/11/’21: VRCP – Veteranen SK Ham: 4 – 3

De ploeg: Eddy, Frank, Timmy, Palm, Niels, Tom, Jochen, Jan, Patriek, Jurgen, Robin, Ronny en Michaël.

Het was weer tot vrijdagmiddag puzzelen en zoeken om 11 spelers bij mekaar te krijgen, maar om 20u stond er een sterk elftal op het plein. Met Eddy in doel, Niels en Frank op de backs en Timmy en Palm centraal stond er vanachter weer een stevige muur. Het loopvermogen van Tom en Patriek op de flank en centraal middenveld met Jochen en Jan moest de ploeg doen draaien en in de aanval zouden Robin en Jurgen de kansen afmaken, althans dat was de bedoeling…De bezoekers hadden echter ook een goed elftal tussen de lijnen gebracht en het ging er dan ook evenwichtig aan toe. Het merendeel van de kansen was wel voor ons, een aantal keer vakkundig de nek omgedraaid door Robin, gevolgd door een luide vloek. In minuut 24 lukt het hem dan toch om te scoren, er zat duidelijk frustratie in zijn hard schot. In de laatste minuut van de eerste helft moeten we dan toch de gelijkmaker incasseren en gaan we ons even in de kleedkamer bezinnen over de tactiek in de tweede helft. Frank neemt licht gekwetst in de tribune plaats en laat zich vervangen door Michaël. Michaël, trainer van de U15, maakt zijn debuut bij de veteranen en wordt daarbij luid aangemoedigd door zijn spelertjes die wel eens willen zien wat hun trainer er van bakt. Het wordt snel duidelijk dat hij over een zeer goede techniek bezit, een fluwelen baltoets in zijn linkervoet, maar qua fysiek en afwerking op doel is er toch nog wat werk aan. Jan brengt ons op een 2 – 1 voorsprong na een mooie aanval en dan nemen de bezoekers het heft in handen. Op 2 minuten tijd staan we 2 – 3 achter, en gelukkig voor ons kan scheidsrechter Kris buitenspel constateren of het was 2 – 4. In minuut 55 kan Michaël centraal in het middenveld met een knappe doorsteekpas Jochen lanceren, deze zet voor naar Robin die aan de eerste paal zijn tweede van de avond kan scoren en de bordjes weer in evenwicht brengen. 3 minuten voor tijd kan Robin ons zelfs de overwinning bezorgen wanneer hij zijn 3e van de avond binnenknalt (4 – 3). Helaas eindigt zijn wedstrijd in mineur en moet hij zich gekwetst laten vervangen door Ronny die de overwinning nog even mee over de streep helpt trekken.

Uw verslaggever,

Ronny

PS: nog even vermelden dat Palm vandaag niet aan bod kwam, naar eigen zeggen omdat hij overdag al 10 kilometer had gewandeld…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s