Dinsdag 21/04/2015: VRCP – De Condé: 0 – 2

De ploeg: Eddy, Antonio, Ronny S., Andy, Jelle, Cosimo, Palm, Davide (’35 Frans), Tom, Kenneth (’35 Robin Geuns) en Wietse (Rob). Antonio had 4 van zijn ploegmakkers van Waubergerheide meegebracht. Door het feit dat er een aantal veteranen ofwel de mail (en doodle) niet lezen, ofwel de klok niet kunnen lezen waren we om half 8 nog maar met 9 man. We vonden Kenneth en Wietse van de juniors bereid om ons de eerste helft te depanneren. Om 19u45 fluit scheidsrechter van dienst Kris Hamal de wedstrijd op gang. De eerste 10 minuten zijn volledig voor ons, met een schot van Kenneth net naast als hoogtepunt. In minuut 13 noteren we een schot van De Condé op de deklat, en een minuutje later staat het 0-1 wanneer een afgeweken bal onder Eddy in doel verdwijnt. In de 20e minuut een mooie sleepbeweging van Palm in de grote backlijn waardoor hij zichzelf alleen voor de keeper kan plaatsen. In plaats van de bal af te leggen naar Jelle besluit hij recht op de keeper. Dit had de 1-1 moeten zijn. Dan volgen 3 kansen na mekaar voor De Condé, eerst een schot net naast, daarna een kopbal net naast en tenslotte een kopbal gered door Eddy gevolgd door een schot over doel. 25e minuut een schot van Tom over en 2 minuten later dezelfde Tom met een schot over de verste paal. Laatste wapenfeit van de eerste helft is een schot van Andy hoog over. Tijdens de rust gaan Kenneth en Wietse verder mee trainen met de juniors en ook Davide verlaat licht gekwetst het terrein. Rob en Frans komen op en we noteren ook het debuut bij de veteranen van Robin Geuns. Robin laat de 2e helft zien over snelle beentjes en een goeie dribbel te beschikken. We beginnen de 2e helft met een schot van Rob over doel. In de 5e minuut een schot van De Condé naast en 2 minuten later aan de overkant een schot van Jelle over. Minuut 15 een schot van De Condé voorlangs en in de 25e minuut wordt het 0-2 wanneer na een hoekschop de bal bij een vrijstaande De Condé-speler op de hoek van de grote backlijn komt, deze mag rustig de bal aannemen en schiet hem in de verste winkelhaak. We trappen af, een pas van Robin tot bij Andy, deze kopt door tot bij Jelle die op zijn beurt Tom lanceert. Tom schiet net over. De laatste 3 acties van de wedstrijd zijn voor de thuisploeg, Tom met een schot voorlangs en over, Andy alleen op doel af en naast en een schot van Robin voorlangs. De Condé heeft zo zijn revanche beet voor de smadelijke thuisnederlaag. Groetjes, Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s