28/09/’18: VRCP – Veteranen Winterslag: 16 – 6

De ploeg: Eddy, Nico, Stijn, Vital, Frans, Palm, Jochen, Robin, Jens, Joeri, Khalid, Sam, Tom en Jelle.

Wegens onbespeelbaar terrein van de veteranen van Winterslag (plein omgewoeld door de everzwijnen) werd de wedstrijd op Racing Peer gespeeld en we mochten gebruik maken van het A-terrein. Was dit een motivatie om er een doelpuntenfestijn van te maken? We begonnen nochtans slecht aan de wedstrijd en staan na 2 minuten al 0 – 1 achter. Op het moment dat de bezoekers van het feest in de kantine arriveren, leden van het toneelgezelschap van Joeri, besluit deze dat hij zich even in de kijker moet spelen (indruk maken?). Op 14 minuten tijd (4e, 14e en 16e) scoort hij een zuivere hattrick en staat het 3 – 1. Dan krijgt kersverse papa Khalid een cadeautje van Joeri aangeboden en hij besluit het in 2 keer uit te pakken (4 – 1). Daarna is het opnieuw de beurt aan Joeri, eerst alleen door (5 – 1) en vervolgens op aangeven van Khalid (6 – 1). Op het half uur scoort Palm de 7 – 1 en een minuut later zet Jochen de 8 – 1 ruststand op het scorebord. De tweede helft beginnen we op dezelfde manier als het wedstrijdbegin, opnieuw mogen de bezoekers na 2 minuten scoren (8 – 2). Na een penaltyfout van Jens wordt het 8 – 3. Joeri zet ons vervolgens op 9 – 3 en dan is het de beurt aan Jochen om een hattrick te scoren (10 – 3, 11 – 3 en 12 – 3). Joeri scoort de 13 – 3 en dan mogen de bezoekers er nog 2 maken (13 – 4 en 13 – 5). Palm scoort met zijn tweede van de avond de 14 – 5 en vervolgens de bezoekers de 14 – 6. Robin en Jelle zetten tenslotte de eindstand van 16 – 6 op de bordjes en omdat het boekje van de scheidsrechter is volgeschreven fluit deze de wedstrijd maar af.

Uw verslaggever en scheidsrechter,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s