12/09/’20: Veteranen Wijshagen – VRCP: 3 – 1

De ploeg: Eddy, Tom, Stijn, Frank, Jens, Tommy, Jochen, Palm, Niels, Jelle, Dries, Bart en Jorrit.

De eerste wedstrijd van het seizoen begint tussen twee ploegen die t.o.v. vorig jaar grondig waren gewijzigd. De thuisploeg was versterkt met enkele spelers die vorig seizoen nog in de eerste ploeg of bij de reserven van Wijshagen speelden, terwijl wij onze topschutter aan het eerste elftal van datzelfde Wijshagen verloren. Bovendien missen wij in de as van het veld nog Robin en Timmy en enkele spelers in de ziekenboeg (Vital, Marco, Nico,…). Wel hadden we geluk dat Frank Tormans eindelijk zijn voetbalschoenen had teruggevonden en dat Bart en Jorrit (Cuppens, broer van Jens) kwamen depanneren. De thuisploeg was al enkele weken terug aan het voetballen en namen duidelijk de wedstrijd in handen. Gelukkig voor ons voetbalden ze enkel tot aan de 16 en konden ze geen echte kansen afdwingen. Als wij in de 25e minuut voor het eerst een mooie actie in mekaar knutselen (mooi samenspel tussen Palm en Dries) kan Dries vanop 20 meter over de keeper schieten en zo zijn rekening van het nieuwe seizoen openen (0 – 1). We kunnen deze voorsprong maar even vasthouden want amper 5 minuten later laat Eddy zich door een ver schot in de hoek verrassen, ruststand 1 – 1. Het eerste kwartier van de 2e helft is voor ons met o.a. een schot van Jelle voorlangs. Dan neemt de fysiek de bovenhand, Wijshagen heeft 3 wisselspelers die constant wisselen, en na 20 minuten komen we op achterstand (2 – 1). In de laatste minuut slikken we ook nog een derde doelpunt, eindstand 3 – 1. Volgende week gaan we op bezoek bij de veteranen van Winterslag (spelen dit seizoen op de pleinen van Turkse Rangers in Hoevenzavel) en kunnen we hopelijk de eerste overwinning noteren.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s