18/01/’19: De Hutte – VRCP: 0 – 8

De ploeg: Eddy, Vital, Stijn, Timmy, Jens, Sam, Jochen, Robin, Tom, Dries, Joeri en Khalid.

Voor de 2e wedstrijd van 2019 recupereren we de gekwetsten Tom en Joeri. Khalid arriveerde iets later en daarom kreeg Joeri gezelschap van Dries in de spits. Vanaf het begin van de wedstrijd domineren we en als Jochen in de 4e minuut een hoekschop tot bij Joeri trapt staat het al 0 – 1. Amper een minuut later een knappe dieptepas van Sam naar Joeri, en dan weet je het wel… 0 – 2. Binnen het kwartier heeft Joeri zijn hattrick al beet als hij zich alleen kan doorzetten en afwerken. Op het half uur een mooie pas van Tom naar Dries, die omspeelt de keeper en zet de ruststand van 0 – 4 op het scorebord. Na rust krijgt Khalid zijn kans, Tom en Sam spreken af om ieder nog een helft van een helft voor zich te nemen. Het duurt maar liefst 22 minuten voordat we nog een doelpunt te zien krijgen, Dries scoort zijn 2e van de avond op pas van Joeri. 25e minuut een hard schot van Joeri dat door de keeper wordt afgeweerd in de voeten van Robin en die schiet keihard de 0 – 6 binnen. Na een knappe individuele actie van Khalid is deze niet egoïstisch maar schenkt hij Dries zijn 3e doelpunt van de avond (0 – 7). Het laatste doelpunt is voor Tom, waarbij de lokale verdediging wordt verrast door een snel genomen vrije trap. Dankzij een ijzersterke verdediging is Eddy amper in beeld geweest, de schaarse ballen die hij moest pakken maakte hij zonder problemen onschadelijk.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s