15/02/’19: VRCP – Weerstand Zonhoven: 4 – 1

De ploeg: Eddy, Palm, Stijn, Timmy, Vital, Jens, Robin, Jochen, Sam, Dries, Joeri en Bart.

Reeds voor de wedstrijd in de kleedkamer zie je meestal al wie er echt met de match bezig is en zich goed heeft voorbereid. Als je dan om 19u50 hoort zeggen dat er iemand zijn voetbalschoenen thuis vergeten is kan je al raden wie dat is… Palm natuurlijk. Sam zou dan wel even snel met Palm naar huis rijden om zijn schoenen te halen. Maar een ongeluk komt nooit alleen. Op de parking aangekomen stellen ze vast dat Sam zijn (nieuwe) auto ‘met zijn gat in de gracht staat’. Handrem vergeten op te trekken en dus moeten de spelers als wijze van opwarming komen duwen! Met een tiental minuten vertraging kunnen we dan toch van start gaan. In de eerste minuut er meteen volop tegenaan en Joeri besluit op de keeper. Een zeer open en mooie wedstrijd, met het meeste balbezit voor de thuisploeg maar ook met bezoekers die regelmatig gevaarlijk kunnen tegenprikken. Zo wordt Eddy in de 19e minuut bijna verrast met een verdwaalde verre voorzet die hij nog net op tijd kan redden. In minuut 27 kapt Jochen zich vrij op de hoek van de 16, een schicht met links waar de keeper zich op miskijkt en we staan 1 – 0 voor. 4 minuten ver in de 2e helft, Joeri alleen door en 2 – 0. Amper 2 minuten later een verre bal waarop de keeper, die al de volledige wedstrijd hoog uit zijn doel speelt, zich mispakt en Joeri een van de makkelijkste doelpunten uit zijn carrière kan scoren. In de 45e minuut kunnen de bezoekers met een knap afstandsschot milderen tot 3 – 1. Geen nood, Dries vindt het doel tegenwoordig ook blindelings en scoort 3 minuten later de 4 – 1. Na een lichte duwfout mogen de bezoekers nog een strafschop nemen maar Eddy weet door zijn schijnbewegingen de speler zo te misleiden dat deze hard recht op hem knalt. Via lat en doellijn komt de bal uiteindelijk terug in Eddy zijn handen en blijft 4 – 1 ook de eindstand.

Uw verslaggever,

Ronny

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s